Top
Zomerkamp | De fantastische familie Gum | ikwilopkamp.nl
fade
7279
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-7279,cookies-not-set,mkd-core-1.1,mkdf-tours-1.2,voyage-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-no-behavior,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Zomerkamp | De fantastische familie Gum

€350

vanaf

Waar ze vandaan komen en wie ze zijn, weet niemand. Kom jij ze helpen?

Oproep! Alle kinderen van 7 t/m 12 jaar, meld je nu. De fantastische familie Gum heeft de Kinderbende gevraagd om te helpen uitzoeken waar ze vandaan komen. Het wordt een avontuurlijke, spannende en gave zoektocht. 

Waar de familie Gum vandaan komt en wie ze zijn, weet niemand. Ze zijn hun geheugen kwijt en reizen de wereld rond op zoek naar hun thuisland.

Ze wonen tijdelijk in de bossen van Amersfoort en bouwen daar de meest wonderlijke tenten tussen de bomen. Ze dragen rare kleurige kleren en houden erg van lekkere zoetigheid. Snoepen doen ze dan ook de hele dag.

De bewoners rondom het bos zeggen dat er vreemde dingen gebeuren en komen liever niet in de buurt van de familie Gum. Maar de familie zegt tegen de Kinderbende dat er niets aan de hand is. Ze zien er alleen een beetje anders uit. Of is er toch meer aan de hand? Wat houden ze verborgen?

De familie Gum heeft de Kinderbende gevraagd om te helpen uitzoeken waar ze vandaan komen. Omdat alleen kinderen hun kunnen helpen. We gaan op ontdekkingstocht en komen een hoop mysterieuze figuren tegen die ons helpen. Het ontcijferen van een oude kaart brent ons misschien op het juiste spoor. We gaan vreemde tekens vertalen en raadsels oplossen. Via walkie talkies ontvangen we aanwijzingen en soms gaan we op pad met onze zaklampen. Want in het donker zie je de bomen niet.

Naast deze ontdekkingstocht naar het thuisland van de familie Gum hebben we een programma vol met leuke activiteiten. Bijvoorbeeld Gummaanse kleding maken, het kampvuurspel, speurtocht met walkie talkies, zwemmen, bosparcours, hutten bouwen, escape room spel, kookprogramma, levend stratego, aardappel tattoos maken, vossenjacht en misschien zelfs een spannend nachtspel..

Het wordt een week vol magische momenten en spannende avonturen! Kom jij de Kinderbende versterken? Ga dan mee op Kinderbende kamp en kom logeren bij de fantastische familie Gum. Laat lekker je ouders een week thuis. Vraag nu of ze je willen inschrijven voor een week kampavontuur.

Ga je mee op zomerkamp? Schrijf je dan snel in.

Kamp locatie

Kinderbende

Kinderbende is een stichting die verhalende kinderkampen organiseert.

Naast alle activiteiten en avonturen, zorgen we voor een kamp waar kinderen plezier hebben en ontzettend veel leren. Door de individuele aandacht voor het kind, maar ook voor de groep en de groepsprocessen, helpen we kinderen zelfstandiger, socialer, creatiever en hulpvaardiger te worden.

Wij zijn een stichting met idealen en waarden. Deze laten zien wat we belangrijk vinden.

Idealen

 • Onze drijfveer is onze droom om alle kinderen van Nederland te betoveren. Dat doen we door de verbeeldingskracht en inlevingsvermogen van kinderen te ontwikkelen.
 • Wij bieden een sociaal alternatief voor de tijd die kinderen misschien anders besteden op de computer of telefoon.
 • Geld is voor ons een middel om onze idealen te kunnen verwezenlijken. De stichting heeft geen winstoogmerk.
 • Wij willen van maatschappelijke meerwaarde zijn. Onze maatschappelijke meerwaarde meten we met de SROI methode (Social Return on Investment).
 • Wij streven naar een gezonde en duurzame wereld.

Waarden

 • Veiligheid: We mogen allemaal onszelf zijn in een veilige omgeving.
 • Creativiteit: We ontwikkelen onze verbeeldingskracht en inlevingsvermogen.
 • Leerzaam: We leren samen te werken. We leren te luisteren naar anderen. We verhogen ons zelfvertrouwen. 
 • Avontuur: We betreden een wereld vol avonturen en verhalen. 
 • Ontdekking: We speuren naar aanwijzingen en achterhalen raadsels. 
 • Plezier: We maken veel lol en maken (nieuwe) vrienden.

Data en prijzen

Klik op meer info voor meer informatie over beschikbaarheid, kortingen en inschrijven.

6d
7-12j
12.08.2018 - 17.08.2018
Amersfoort
€ 350,-
Meer info en inschrijven
6d
7-12j
05.08.2018 - 10.08.2018
Amersfoort
€ 350,-
Meer info en inschrijven