Top
Just Girls Zomerkamp | ikwilopkamp.nl
fade
6791
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6791,cookies-not-set,mkd-core-1.1,mkdf-tours-1.2,voyage-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-no-behavior,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Just Girls Zomerkamp

€529

vanaf

Tijdens het Just Girls Camp zal het een gezellige boel worden samen!

Een zomerkamp voor echte meiden!

De hele week met alleen maar meiden verschillende leuke activiteiten doen? Tijdens het Just Girls Camp is gezelligheid gegarandeerd! 

Programma Meiden zomerkamp

We gaan op zoek naar de leukste plekjes van Zwolle tijdens de city-trip. Maar daar blijft het niet bij, we bezoeken ook de bioscoop voor een toffe film. De popcorn kan natuurlijk niet ontbreken! We gaan een dagje relaxen op het strand, wie wil dat nou niet? Heerlijk relaxen in de zon, lekker zwemmen of in je bikini beachvolleybal spelen? Het kan vandaag allemaal!

Ook onze stoere kant wordt opgezocht deze week tijdens Girls in the Bush. We gaan klimmen in het klimbos, waar we verschillende hindernissen doorstaan. We doen een pittige obstacle run: klimmen en klauteren over verschillende obstakels die we tegen komen. Even afzien, maar het lekkere gevoel van overwinning zal zeker aanwezig zijn bij de eindstreep. En uiteraard vieren we dat met een heerlijke high tea.

 Altijd al de basic skills willen leren van het DJ-en? Dat ga je doen deze week met je eigen DJ-set. Welke vette track maak jij? Eenmaal klaar met alle activiteiten trek jij je gezellig terug samen met je nieuwe vriendinnen in de voor jullie ingerichte Girls Room. Hier heb je de ruimte om lekker te lezen, te luisteren naar muziek, te chillen of te kletsen met je vriendinnen. No boys allowed!

Kamp locatie

Club Adventure

Al ruim 27 jaar brengen kinderen van 5 t/m 16 jaar uit binnen- en buitenland hun actieve vakantie door bij Club Adventure Jeugdvakanties. Met ons vaste team vormen wij een professionele organisatie met passie voor het werk en een flinke dosis enthousiasme. We zijn volkomen transparant in alles wat wij doen en wie we zijn.

Team

Ons team heeft jarenlange ervaring en is zeer deskundig. Het team van kampleiding bestaat uit een ideale mix van mensen, variërend van specialisten uit het beroepsleven (buitensportinstructeurs), de vaste coördinatoren op de locaties tot aan de pedagogisch medewerkers. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat onze staf zéér enthousiast, sportief en creatief is. Om onze kampleiding aan deze hoge eisen te kunnen laten voldoen wordt veel aandacht besteed aan selectie, opleiding en (na)scholing en werken wij daarbij intensief samen met diverse opleidingen en hogescholen.

VOG

Alle begeleiders die bij Club Adventure werken, hebben een verplichte training doorlopen, zijn gescreend en zijn allen in bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag) afgegeven door de Nederlandse overheid.

24 uur en 4-ogen beleid

Tijdens de vakantieweken zijn de begeleiders op elk moment van de dag (24 uur) en bij elke activiteit aanwezig om de jeugd te begeleiden. Voor kinderen van 5 t/m 13 jaar kennen wij een 4-ogen beleid en staan er altijd minimaal 2 begeleiders op een groep.

Pedagogisch beleidsplan en gedragscode

Alle begeleiders die werkzaam zijn tijdens de vakantieweken dienen te handelen in de praktijk naar het door Club Adventure opgestelde pedagogisch beleidsplan.

Voor de begeleiders is een gedragscode opgesteld voor het in acht nemen van binnen de organisatie geldende regels, voorschriften en aanwijzingen m.b.t. de orde, veiligheid en gezondheid.

Keurmerk kindervakanties

Club Adventure voert verschillende keurmerken, waaronder het enige onafhankelijke keurmerk voor kindervakanties in Nederland. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaards in de branche van kindervakanties.

Met dit keurmerk toont Club Adventure aan dat zij aan strenge criteria rond veiligheid, hygiëne en kwaliteit voldoen. Jaarlijks wordt Club Adventure gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstelling.

Data en prijzen

Klik op meer info voor meer informatie over beschikbaarheid, kortingen en inschrijven.

7d
10-13j
05.08.2018 - 11.08.2018
Oldebroek
€ 529,-
Meer info en inschrijven
7d
10-13j
12.08.2018 - 18.08.2018
Oldebroek
€ 529,-
Meer info en inschrijven
7d
10-13j
29.07.2018 - 04.08.2018
Oldebroek
€ 529,-
Meer info en inschrijven
7d
10-13j
22.07.2018 - 28.07.2018
Oldebroek
€ 529,-
Meer info en inschrijven
7d
10-13j
15.07.2018 - 21.07.2018
Oldebroek
€ 529,-
Meer info en inschrijven
7d
10-13j
08.07.2018 - 14.07.2018
Oldebroek
€ 529,-
Meer info en inschrijven