Top
Privacy & Cookies | ikwilopkamp.nl
fade
6872
page-template-default,page,page-id-6872,mkd-core-1.1,mkdf-tours-1.2,voyage-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-no-behavior,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Privacy & Cookie disclaimer Iedereen op kamp

Hoe gaat Stichting Iedereen op kamp om met uw gegevens?

Stichting Iedereen op kamp hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens die via de internetsite binnenkomen. De Wet bescherming persoonsgegevens verleent u rechten betreffende de wijze waarop met uw persoonsgegevens wordt omgegaan.

Stichting Iedereen op kamp is niet geïnteresseerd in gegevens over de identiteit van de bezoekers van haar site. Alleen als u via deze website reageert, worden de door u verstrekte gegevens gebruikt om in te gaan op uw verzoek of vraag. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven, tenzij u hiervoor toestemming hebt gegeven of wij hiertoe wettelijk verplicht zijn. Uiteraard wordt de nodige aandacht besteed aan de beveiliging van de site.

Verwerking persoonsgegevens

Daar waar uw persoonsgegevens verwerkt worden, staat precies vermeld welke gegevens voor welke doeleinden aangewend worden. Uw persoonsgegevens worden dus alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Gebaseerd op artikel 43 van de Wet bescherming persoonsgegevens kunnen gegevens echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de site strafbare feiten worden gepleegd. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan het doel waarvoor de gegevens worden gevraagd.

Verwijzingen naar andere websites

Vanaf onze website wordt u regelmatig verwezen naar andere sites. Hoewel deze sites met zorg geselecteerd zijn, draagt Stichting Iedereen op kamp geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop die organisaties omgaan met uw gegevens.

Gebruik van cookies

De website van Iedereen op kamp gebruikt cookies, dit zijn kleine bestandjes die op je computer worden opgeslagen. Deze cookies zijn in ons geval bedoeld om je via deze site zo goed mogelijk te bedienen. Sinds de nieuwe telecomwet op 1 juni 2012 van kracht is gegaan, is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies. Ook moet de site-eigenaar de gebruiker toestemming vragen voor het plaatsen van cookies.

Automatisch verzameld worden die gegevens, die informatie geven over de manier waarop onze site gevonden wordt, welke pagina’s het meest in de belangstelling staan en de aantallen bezoekers, met als doel de site te verbeteren en globale statistieken te genereren. Hiertoe maakt de website van Stichting Iedereen op kamp gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’).

Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website en cookies in uw browser te accepteren geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Facebook en Twitter

Op deze website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze social mediaknoppen werken met cookies van derde partijen (Facebook, Twitter). Deze cookies worden echter alleen geplaatst wanneer je op deze links klikt.

Vragen of opmerkingen

Indien u vragen of opmerkingen over het bovenstaande heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@ikwilopkamp.nl.

De informatie op deze website van Stichting Iedereen op kamp wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. Indien dit het geval zou zijn, stelt de redactie het erg op prijs hierop geattendeerd te worden via het adres info@ikwilopkamp.nl.