Top
Over Ikwilopkamp | ikwilopkamp.nl
fade
421
page-template-default,page,page-id-421,cookies-set,cookies-accepted,mkd-core-1.1,mkdf-tours-1.2,voyage-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-no-behavior,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Stichting Iedereen op kamp

Het doel van Stichting Iedereen op kamp is om elk kind de kans te geven mee te gaan met een vakantiekamp. Met ikwilopkamp.nl werken wij aan de bekendheid van kampen in Nederland en willen wij het zo makkelijk mogelijk maken om een kamp te vinden. Het gebruik van de website is gratis voor deelnemers. Kamp organisaties betalen een bijdrage die gebruikt wordt om de kosten van de website te dekken. Het geld dat overblijft gaat naar vakantiekamp programma’s voor kwetsbare kinderen.

Missie

Wij maken het zoeken naar kampen net zo leuk als het op kamp gaan zelf.

Visie

Bij de vakantie planning van ieder kind is er ruimte voor een kamp en het avontuur begint bij ikwilopkamp.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij meehelpen om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om op kamp te gaan? Ben jij net zo enthousiast over kampen als wij? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar collega’s die enthousiast zijn over alles wat te maken heeft met kampen. Ben jij die persoon en wil je meehelpen om kampen nog beter en leuker te maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen als je bij ons wilt werken, een stage wilt lopen of een ander leuk idee hebt.

Stuur een e-mail met jouw motivatie naar marijn@ikwilopkamp.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.