Top
Kampleiding gezocht | Bekijk vacatures van kamp organisaties.
fade
6722
page-template-default,page,page-id-6722,cookies-not-set,mkd-core-1.1,mkdf-tours-1.2,voyage-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-no-behavior,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kampleiding gezocht

Altijd al een keer mee op kamp willen gaan als kamp begeleider? Bekijk dan hieronder bij welke organisaties je terecht kunt.

Waarom meegaan als kampleiding

Elk jaar zijn kamp organisaties weer op zoek naar enthousiaste begeleiders die mee op kamp willen gaan als kampleiding. Wil jij graag een bijdrage leveren aan het plezier van kinderen op kamp? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je een teamplayer en ben je enthousiast om samen met andere jongeren een geweldig kamp neer te zetten? Dan ben jij geschikt om mee op kamp te gaan als kampleiding.

Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog, wij wensen je alvast veel plezier op kamp!

Wat wordt er van je verwacht

Mee op kamp gaan als kampleiding is vaak hard werken en je maakt lange dagen. Maar het geeft ook ontzettend veel voldoening. Jij bent het gezicht van de organisatie dus er wordt ook veel van je verwacht:

  • Als begeleider ben je een rolmodel voor de kinderen en heb je een voorbeeldfunctie.
  • Het is belangrijk dat je flexibel bent, geen dag is hetzelfde.
  • Je bent enthousiast, doet actief mee en laat een positieve houding zien.
  • Een kamp begeleider is betrouwbaar en zorgt voor een veilige en gezellige omgeving.

Wat krijg je er voor terug

Meegaan op kamp als begeleider doe je vooral omdat je het leuk vindt. Vaak ga je mee als vrijwilliger en krijg je dus niet betaald. Wel krijg je kost en inwoning, een reiskostenvergoeding en soms ook een vrijwilligers/stage vergoeding. Zorg dat je vooraf weet wat de afspraken zijn zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Op kamp maak je natuurlijk ook nieuwe vrienden en beleef je avonturen die je nooit meer zult vergeten. En het belangrijkste, de blije gezichten van de kinderen 🙂

Solliciteren

Op deze pagina vind je een overzicht van organisaties die mogelijk nog op zoek zijn naar begeleiders. Check altijd even de website van de organisatie (via de link onderaan elke vacature) hoe je het beste kunt solliciteren.

Wanneer je een e-mail stuurt met jouw motivatie stuur dan altijd je CV mee. Je kunt ook een video maken of op een andere creatieve manier laten zien wie jij bent en waarom jij geschikt bent om mee op kamp te gaan als kampleiding.

Vacatures